Opinie o sklepie

Zapraszamy do pozostawiania opinii o naszym sklepie! Ten dział powstał z myślą o jeszcze lepszym dopasowaniu sklepu internetowego Galeria Marek do potrzeb i oczekiwań naszych klientów. Dlatego czekamy zarówno na opinie pozytywne - żeby wiedzieć, które rozwiązania się sprawdzają, jak i na konstruktywną krytykę - żeby wiedzieć co jeszcze wymaga udoskonalenia.
  • Iw
    188.146.230.254, 127.0.0.*
    Dodano: 20 lutego 2018 17:07
    Ostatni zakup: 08 lutego 2018
    20-02-2018 17:07
    Dobry sprzedawca
    Szybko i bez problemu. Polecam zakupy
  • Justyna
    188.146.34.207, 127.0.0.*
    Dodano: 17 lutego 2018 16:58
    Ostatni zakup: 10 lutego 2018
    17-02-2018 16:58
    Adidas run racer
    Adidasy kupilam juz 2raz w tym sklepie i niezaluje sa swietne bardzo wygodne wysylka bardzo szybka zamowienie zgodne bez zadnych problemow rewelacja polecam ten sklep i buty.
  • Piotr
    87.205.193.248, 127.0.0.*
    Dodano: 12 lutego 2018 13:20
    Ostatni zakup: 08 lutego 2018
    12-02-2018 13:20
    Japonki Hilfiger
    Produkt identyczny jak na zdjęciu . Klapki wygodne i 100% oryginalne. Polecam Galerię Marek
  • m7273
    31.0.122.33, 127.0.0.*
    Dodano: 11 lutego 2018 19:35
    Ostatni zakup: 08 lutego 2018
    11-02-2018 19:35
    Air max
    Jestem bardzo zadowolony zarówno z samych butów które są mega wygodne ale również z ich promocyjnej ceny, której nie zaoferuje żaden inny sklep. Polecam ! :)
    Odpowiedź sklepu:
    12 lutego 2018 09:40
    Serdecznie dziękujemy za wystawioną opinię i zapraszamy ponownie na udane zakupy. Pozdrawiamy serdecznie, Natalia wraz z zespołem GaleriaMarek.pl.
  • Ziza
    185.22.9.43, 127.0.0.*
    Dodano: 25 stycznia 2018 17:26
    Ostatni zakup: 20 stycznia 2018
    25-01-2018 17:26
    Buty Nike
    Buty szybko przyszły, wyglądają jak ze zdjęcia. POLECAM :)
  • Monika
    83.21.7.123, 127.0.0.*
    Dodano: 24 stycznia 2018 15:59
    Ostatni zakup: 20 stycznia 2018
    24-01-2018 15:59
    NB
    Błyskawiczna przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam
  • slawekg
    94.254.182.247, 127.0.0.*
    Dodano: 18 stycznia 2018 18:10
    Ostatni zakup: 06 stycznia 2018
    18-01-2018 18:10
    pasta do butów ecco
    Proukt bardzo dobry
  • Madzia
    94.254.177.241, 127.0.0.*
    Dodano: 18 stycznia 2018 08:20
    Ostatni zakup: 07 stycznia 2018
    18-01-2018 08:20
    Buty Adidas haven J
    Szybka dostawa, dobrze zapakowane przed uszkodzeniem, buty piękne dobrze skrojone , jestem bardzo zadowolona, polecam :-)!!!
    Odpowiedź sklepu:
    18 stycznia 2018 08:45
    Szanowna Klientko, serdecznie dziękujemy za słowa uznania. Szybka dostawa, najlepszej jakości produkty oraz obsługa na najwyższym poziomie to nasze priorytety. Zapraszamy do ponownych, udanych zakupów. Pozdrawiamy serdecznie, Natalia wraz z zespołem GaleriaMarek.pl.
  • Ola
    77.91.44.118, 127.0.0.*
    Dodano: 17 stycznia 2018 19:17
    Ostatni zakup: 08 stycznia 2018
    17-01-2018 19:17
    Polecam
    Świetny zgodny ze zdjęciem towar. Szybka wysyłka. Polecam
  • Karolina
    213.92.205.71, 127.0.0.*
    Dodano: 17 stycznia 2018 16:35
    Ostatni zakup: 01 stycznia 2018
    17-01-2018 16:35
    zamówienie
    Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam.
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...
Dziękujemy za wyrażenie swojego zdania.
Twoja opinia wkrótce zostanie opublikowana.
Ładowanie
Zamknij

Dodawanie produktu do koszyka

WYBRANY PRODUKT ZOSTAŁ DODANY DO KOSZYKA

Zamknij

Wybierz swój rozmiar

Witaj