Opinie o sklepie

Zapraszamy do pozostawiania opinii o naszym sklepie! Ten dział powstał z myślą o jeszcze lepszym dopasowaniu sklepu internetowego Galeria Marek do potrzeb i oczekiwań naszych klientów. Dlatego czekamy zarówno na opinie pozytywne - żeby wiedzieć, które rozwiązania się sprawdzają, jak i na konstruktywną krytykę - żeby wiedzieć co jeszcze wymaga udoskonalenia.
  • szklany78
    83.20.211.116, 127.0.0.*
    Dodano: 10 maja 2018 15:26
    Ostatni zakup: 09 maja 2018
    10-05-2018 15:26
    jest super bardzo polecam
    Towar zamówiłem 9 maja do godziny 12 a paczka była już 10 maja przed godziną 12 i wszystko się zgadzało do tego mieszkam dość daleko od firmy bo jestem z wielkopolski i jak zadzwonił kurier że mam paczkę to byłem w szoku.Jeszcze raz polecam zakupy tutaj.
  • Aga
    5.172.232.240, 127.0.0.*
    Dodano: 09 maja 2018 08:39
    Ostatni zakup: 06 maja 2018
    09-05-2018 08:39
    Opinia
    Serdecznie polecam,towar zgodny z opisem, bardzo szybka dostawa.darmowa przesyłka.Polecam Galerie Marek.
  • Paweł
    5.226.90.231, 127.0.0.*
    Dodano: 09 maja 2018 08:21
    Ostatni zakup: 05 maja 2018
    09-05-2018 08:21
    Polecam (vans lite)
    Wszystko w jak najlepszym porządku ! Zamówione w niedziele, dostarczone we wtorek :) Towar zgodny z opisem, wszystko jak najbardziej godne polecenia.
  • MK
    185.183.39.253, 127.0.0.*
    Dodano: 17 kwietnia 2018 18:16
    Ostatni zakup: 09 kwietnia 2018
    17-04-2018 18:16
    Buty adidas
    Polecam serdecznie. Szybka dostawa. Wszystko bardzo dobrze.
  • Oliwia
    46.186.5.84, 127.0.0.*
    Dodano: 13 kwietnia 2018 15:28
    Ostatni zakup: 09 kwietnia 2018
    13-04-2018 15:28
    Polecam
    Szybka i bezproblemowa przesyłka, sufiksy pierwsza klasa :)
  • Iwona
    109.197.190.104, 127.0.0.*
    Dodano: 13 kwietnia 2018 11:41
    Ostatni zakup: 09 kwietnia 2018
    13-04-2018 11:41
    Nike air max
    Buty zgodne z opisem. Polecam :)
  • Jarek
    145.237.3.212, 127.0.0.*
    Dodano: 03 kwietnia 2018 14:01
    Ostatni zakup: 29 marca 2018
    03-04-2018 14:01
    Kamienna Góra
    Super sklep. Jestem bardzo zadowolony z zakupów, dodatkowo trafiłem na superpromocję. Tak ekspresowej przesyłki w życiu nie widziałem, niecałe 24 godziny i buty były u mnie. Towar w 100% zgodny z opisem, oryginalny i bardzo dobrze zapakowany. Darmowa dostawa. Polecam.. polecam.. polecam..
  • Ola
    89.79.205.23, 127.0.0.*
    Dodano: 26 lutego 2018 10:48
    Ostatni zakup: 22 lutego 2018
    26-02-2018 10:48
    Adidas superstar
    Polecam sklep w 100% ekspresowa przesyłka towar zgodny z opisem
    Odpowiedź sklepu:
    27 lutego 2018 11:59
    Serdecznie dziękujemy za wystawioną opinię. Szybka dostawa, najlepszej jakości produkty oraz obsługa na najwyższym poziomie to nasze priorytety. Pozdrawiamy serdecznie, Natalia wraz z zespołem GaleriaMarek.pl.
  • ania
    46.171.182.142, 127.0.0.*
    Dodano: 22 lutego 2018 15:43
    Ostatni zakup: 04 maja 2018
    22-02-2018 15:43
    Wszystko super
    Kilka razy robiłam zakupy w galeriamarek.pl i zawsze byłam zadowolona z obsługi jak i z jakości zakupionych towarów. Kontakt mailowy również na wysokim poziomie - szybko i rzeczowo. Polecam
  • Iw
    188.146.230.254, 127.0.0.*
    Dodano: 20 lutego 2018 17:07
    Ostatni zakup: 08 lutego 2018
    20-02-2018 17:07
    Dobry sprzedawca
    Szybko i bez problemu. Polecam zakupy
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...
Dziękujemy za wyrażenie swojego zdania.
Twoja opinia wkrótce zostanie opublikowana.
Ładowanie
Zamknij

Dodawanie produktu do koszyka

WYBRANY PRODUKT ZOSTAŁ DODANY DO KOSZYKA

Zamknij

Wybierz swój rozmiar

Witaj