Opinie o sklepie

Zapraszamy do pozostawiania opinii o naszym sklepie! Ten dział powstał z myślą o jeszcze lepszym dopasowaniu sklepu internetowego Galeria Marek do potrzeb i oczekiwań naszych klientów. Dlatego czekamy zarówno na opinie pozytywne - żeby wiedzieć, które rozwiązania się sprawdzają, jak i na konstruktywną krytykę - żeby wiedzieć co jeszcze wymaga udoskonalenia.
  • kin1229
    188.146.36.146, 127.0.0.*
    Dodano: 29 lipca 2018 08:33
    Ostatni zakup: 30 czerwca 2018
    29-07-2018 08:33
    Buty nike
    Wszystko w jak najlepszym porządku produkt zgodny z opisem szybką wysyłka dobry kontakt ze sklepem polecam gorąco
  • Beata
    188.146.235.18, 127.0.0.*
    Dodano: 23 lipca 2018 13:53
    Ostatni zakup: 01 lipca 2018
    23-07-2018 13:53
    buty
    Polecam, zgodne z opisem, wygodne.
  • Waldemar
    188.146.224.159, 127.0.0.*
    Dodano: 23 lipca 2018 13:27
    Ostatni zakup: 23 lipca 2018
    23-07-2018 13:27
    lotto megalight
    Super ceny , super jakość , szybka dostawa . Czego chciec więcej ?
  • Edyta
    94.254.149.102, 127.0.0.*
    Dodano: 19 lipca 2018 13:19
    Ostatni zakup: 17 lipca 2018
    19-07-2018 13:19
    Buty Jordan dna, klapki adidas a
    Polecam w 💯% przesyłki trafiły do mnie po dwóch dniach od złożenia zamówienia. Jeszcze napewno tutaj zrobię zakupy pozdrawiam 👍
  • Mateusz
    195.116.237.162, 127.0.0.*
    Dodano: 04 lipca 2018 07:38
    Ostatni zakup: 01 lipca 2018
    04-07-2018 07:38
    Polecam
    Kupiłem 2 pary butów. Przesyłka dotarła kolejnego dnia po zamówieniu. Świetna cena i jakość. Żadnych problemów. POLECAM!
  • 33
    185.131.240.83, 127.0.0.*
    Dodano: 14 czerwca 2018 18:36
    Ostatni zakup: 12 czerwca 2018
    14-06-2018 18:36
    Polecam
    Bardzo szybka dostawa w 100% oryginalne produkty.
    Odpowiedź sklepu:
    20 czerwca 2018 15:14
    Serdecznie dziękujemy za wystawioną opinię i zapraszamy ponownie na udane zakupy. Pozdrawiamy serdecznie, Natalia wraz z zespołem GaleriaMarek.pl.
  • Adam
    94.254.147.16, 127.0.0.*
    Dodano: 08 czerwca 2018 18:13
    Ostatni zakup: 15 sierpnia 2018
    08-06-2018 18:13
    Polecam
    Koszulka super szybko sprawie
  • ewra110
    94.254.225.83, 127.0.0.*
    Dodano: 08 czerwca 2018 09:27
    Ostatni zakup: 29 maja 2018
    08-06-2018 09:27
    Opinia
    Wszystko super butki dostawa rewelacja wrócę tu jeszcze
  • Monika
    109.196.230.222, 127.0.0.*
    Dodano: 08 czerwca 2018 07:24
    Ostatni zakup: 30 maja 2018
    08-06-2018 07:24
    POLECAM
    Super sklep, można upolować fajne rzeczy w super cenach, darmowa i BŁYSKAWICZNA dostawa. Robiłam tu nie raz zakupy i na pewno jeszcze będę tu wracać. POLECAM !!!
  • Dominika
    88.199.172.203, 127.0.0.*
    Dodano: 07 czerwca 2018 16:02
    Ostatni zakup: 01 czerwca 2018
    07-06-2018 16:02
    Polecam serdecznie
    Szybka przesyłka i towar zgodny z opisem.
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...
Dziękujemy za wyrażenie swojego zdania.
Twoja opinia wkrótce zostanie opublikowana.
Ładowanie
Zamknij

Dodawanie produktu do koszyka

WYBRANY PRODUKT ZOSTAŁ DODANY DO KOSZYKA

Zamknij

Wybierz swój rozmiar

Witaj